Close
Sanna | tekstschrijver-copywriter

Blogs laten schrijven

Met regelmatig bloggen wordt jouw website beter en sneller gevonden door jouw ideale klant en Google.

Wil jij beter gevonden worden door jouw klant én door meneertje Google? Zorg dan dat je regelmatig een blog plaatst op je website. Met bloggen kun je de lezer jouw verhaal vertellen. Bovendien vergroot je je zichtbaarheid voor Google waardoor je meer klanten bereikt. 

 

 

Bloggen kan iedereen, maar een succesvol verhaal schrijven is een vak apart. Ik heb jarenlang ervaring in het schrijven van blogs, dus ik doe het graag voor je. Leuk!

 

 

Schrijf je liever je eigen blogs, maar wil je hem voor de zekerheid laten nakijken? Ik controleer jouw teksten op SEO en zet de laatste puntjes op jouw i. 

 

Kies een pakket dat bij jou past en ik zorg voor de rest. 

 

Wil je meer leren over pakkende blogs? Of heb je een vraag over je website? Lukt het schrijven van jouw websiteteksten niet zo goed? Boek een Let’s meet met mij en we kijken samen naar de teksten. Ik geef je eerlijke feedback en gerichte tekst, waarmee jij zelf verder kunt. 

Een losse blog

60 Excl. btw voor 1 blog
 • 1 blog (600-700 woorden)
 • Zoekwoordenonderzoek
 • Ik lever de blogs SEO-geoptimaliseerd aan
 • Binnen enkele dagen geredigeerd in huis
 • Inclusief één correctieronde

Blog 2x per maand

100 Excl. btw 2 blogs p/maand
 • Kennismakingsgesprek
 • Maandelijks overleg over de onderwerpen
 • 2 blogs per maand (van 500-700 woorden)
 • Zoekwoordenonderzoek
 • Ik lever de blogs SEO-geoptimaliseerd aan
 • Binnen enkele dagen geredigeerd in huis
 • Inclusief één correctieronde
 • Maandelijks opzegbaar
Meest gekozen

Blog redigeren

35 Excl. btw per blog
 • Schrijf zelf je blog.
 • Controle op spel-, schrijf- en stijlfouten.
 • Binnen twee dagen weer in huis.
 • Jouw oude blogs in een nieuw jasje.
 • Kortom: een foutloze blog, meer zichtbaarheid op zoekmachines en dus meer omzet!

Waarom heeft jouw bedrijf een blog nodig?

Is het verstandig om zakelijk te bloggen? Het antwoord is simpel: ja. Tenminste, als je uiteindelijk je omzet wilt verhogen. Wanneer je structureel blogt, merk je na verloop van tijd dat je meer bezoekers krijgt op je website. En met meer bezoekers op je site, genereer je meer omzet. Hoe dat werkt? Met o.a. de juiste keywords in je blog pikken zoekmachines als Google en Yahoo jouw site sneller op. Houd het bloggen wel vol, want het heeft even tijd nodig. Maar uiteindelijk komt jouw website echt sneller naar boven en vindt jouw potentiële klant wat hij zoekt.

Waarover kun je zoal bloggen?

In een blog kun je jouw verhaal kwijt. Het is een handige manier om jouw potentiële klant iets te vertellen. Niet over jezelf, maar over jouw product. Wanneer je een viszaak hebt, kun je de lezer uitleggen hoe ze het beste vis fileren of overheerlijke rode poon op tafel zetten. Een visagist geeft tips over verschillende soorten foundation, het gebruik van dierproefvrije make-up of de beste gezichtscrèmes. Een belastingadviseur kan vertellen over de nieuwe regels over hypotheekrenteaftrek en een bewindvoerder legt uit wat het verschil is tussen hem en een curator. Je beantwoordt in een blog als het ware de vraag van de lezer. De lezer heeft een probleem en jij hebt een oplossing. Wil je toch graag een nieuw product aanprijzen? Doe dit dan met een kort nieuwsbericht op social media.

Gedoe, zo’n blog? Nee hoor, ik doe het graag voor je!

Weet je precies wat je wilt vertellen, maar raak je he-le-maal in de stress van die knipperende cursor op je witte scherm? Of schrijf je zelf de teksten, maar wil je ze door een tekstschrijver laten nakijken? Te druk? Of zit je zonder zin of inspiratie? Ik niet. Er is altijd wel een onderwerp waarover je kunt bloggen. Ik help je hier graag bij. Terwijl jij je tijd besteedt aan dingen waar jij goed in bent, schrijf ik voor jou die blog. Geen probleem.

Hoe schrijf ik een blog?

Om een goede blog te schrijven heb ik twee dingen nodig: zoekwoorden en informatie over het onderwerp. Ik zal jou vragen wat typische kernwoorden aan te leveren en ik doe zelf onderzoek op internet. Ik wil precies weten wat jouw product inhoudt, wie jouw concurrenten zijn en waarom klanten jouw product moeten afnemen en niet die van de concurrent. Op basis van die informatie schrijf ik een heldere en duidelijke tekst waar jij je in kunt vinden. Het is tenslotte jouw bedrijf. Verder zorg ik voor de juiste interne links, zodat de klant op jouw pagina blijft en vindt wat hij zoekt.


Heb je zelf geen inspiratie voor een blog? Geen nood, ik denk met je mee. Er zijn wel honderdduizend onderwerpen waarover je kunt bloggen.

Interesse?

Wil jij je vindbaarheid verbeteren en een blog laten schrijven? Of was je zelf al bezig met een blog, maar kom je niet verder? Dan is het een goed idee om een tekstschrijver in te schakelen. Ik schrijf één of twee keer per maand een blog voor jou. Net wat jij wilt.

Heb je nieuwe teksten nodig voor je site, brochure of nieuwsbrief? Kan ook. Mail me gerust voor mijn tarief. Kan ik iets anders voor je doen op tekstgebied, laat het me weten. Ik hoor graag van je.