Gratis! Website check

Is je website al wat jaartjes oud en twijfel je of jouw teksten nog up-to-date zijn? Baal je ervan dat de website van je concurrent er zo gelikt uitziet?

Heb jij het gevoel dat je klanten misloopt? Twijfel je of je wel de juiste marketing toepast op je geschreven content en of het niet beter kan? 
Jouw website is toe aan een dikke vette BOOST!

Laat mij je helpen met het schrijven van betere teksten. Ik ben een professioneel copywriter met verstand van strategische teksten.

Ik geef je 30 minuten gratis, eerlijke feedback en tips op jouw huidige website. Met mijn schrijftips schrijf jij betere en sterkere teksten die jouw ideale klanten bereiken. 

Helemaal gratis?

Yep, echt helemaal voor niks. Oké, het kost je 30 minuten van je tijd, maar verder is dit gesprek geheel vrijblijvend. Je bent niets verplicht en na die 30 minuten kun jij weer even vooruit.

 

Bepaal zelf waar je hulp bij nodig hebt en waar ik tijdens die 30 minuten kan meekijken.

 

Misschien twijfel je of mijn schrijftraining iets voor jou is of heb je een gerichte vraag over hoe je het beste je salespagina kunt inrichten? Of je stoeit met je ‘Over mij’-pagina en je komt er qua woordkeuze niet uit? Meld je dan aan voor de gratis website check.

 

“De tips die Sanna me gaf kon ik direct verwerken in mijn eigen tekst. Erg prettig!”

Klik op de button en vul even het vragenformulier in. Zo krijg ik een idee van jouw bedrijf en kan ik alvast kijken hoe de site eruit ziet. Nadat ik het formulier ontvangen heb, neem ik dezelfde dag nog contact met je op voor een afspraak.

 

Zien wij elkaar binnenkort?

contact-iphone-macbook-agenda