Laptop tafel schrijven tekstschrijver

Schrijftraining
Happy Content

Van saaie lappen tekst naar 

sterke, overtuigende woorden.

 
Verbeter je schrijfskills en leer hoe je betere webteksten schrijft 
voor jouw website.

Het is weer zover. Je moet teksten schrijven. Hartstikke leuk dat zelfstandig ondernemen en voor een stuk schrijven draai jij je hand ook niet om, maar je mist het commerciële sausje. 

Je schrijft aardig en de spellingregels zijn peanuts. Met de grammatica zit het ook wel snor (good for you!), maar je wil verdulleme powerteksten schrijven. 

Je wil die klant over die streep trekken. 

 

Je zou willen dat je meer kennis had van commerciële teksten schrijven. Nu struin je internet af, op zoek naar die perfecte zin. Soms jat je er eentje (of twee) van je collega. Het zijn dus niet jouw woorden. 

 Uren zoeken naar de juiste woorden kost je bakken met tijd. Je bent dat zat. Je hebt een business te runnen. En een leven te leiden.

 

Weet je wat jij nodig hebt? Iemand die je laat zien hoe je next level teksten schrijft voor jouw website, zodat jouw droomklant én Google niet meer om je heen kunnen. 

 

 

 

Komt dat even goed uit. In mijn schrijftraining Happy Content help ik je met meer gemak en zelfvertrouwen jouw eigen ijzersterke webteksten te schrijven. Het verbeteren van je schrijfskills geeft je meer zekerheid en rust, omdat je weet dat die teksten dik in orde zijn. 

Ik leer je de schrijfdo’s and don’ts. Dat je authentiek mag (nee, moet!) blijven en je eigen woorden gebruikt, zodat jij jouw favoriete klant raakt en overtuigt. Ik leer je het spieken bij een concurrent af. 

Binnen 6 modules heb jij de tools in handen waarmee jouw teksten naadloos aansluiten op de behoefte van jouw droomklant. Ik vertel je hoe je een killer van een salespagina schrijft, een overtuigende Over mij-pagina en een overzichtelijke homepagina, zodat jij jouw ideale klant linea recta leidt naar die felbegeerde bestelknop.


Na de training voel je feilloos de worsteling van jouw doelgroep aan. Daar spring je behendig op in door de juiste woorden in te zetten en een krachtige tekstopbouw te gebruiken. Door de juiste bewoording ben je zichtbaar en on-top-of-mind bij jouw klanten.  

VOOR WIE IS DE SCHRIJFTRAINING?

Sanna-copywriter-schrijfcoach-brasserie

Of je je net hebt ingeschreven bij de Kamer van Koophandel of al jaren een business runt, deze training is voor iedereen die graag zelf zijn of haar woorden op de website kiest.

 

Je schrijft met plezier en je kent de spelling- en grammaticaregels. Daar ligt het niet aan. Je mist alleen de kennis over overtuigende en sterke teksten schrijven. Je hebt geen idee hoe je een tekst logisch opbouwt, hoe je structuur aanbrengt en welke schrijfformule het beste verkoopt.

 

Op internet zoek je uren naar de juiste woorden. En toch vind je ze niet. Het frustreert je dat je zoveel tijd kwijt bent, je hebt nog zoveel andere dingen te doen.

 

Je bent het aanmodderen een beetje beu en toe aan next level webteksten schrijven waarmee je zichtbaarder wordt voor je ideale klant én Google. 

 

WAT KLANTEN ZEGGEN 🙂

‘Sanna is fijn om mee te werken. De opdrachten zijn altijd stipt op tijd klaar en kwaliteit is gegarandeerd. Ze mist geen woord bij het redigeren van teksten en geeft de teksten een professionele uitstraling. Zeker aan te raden!’ Eser Ursek – Nootropic.nl

‘Ik liep vast op enkele teksten op mijn website en linkedin profielpagina. Ik kan best aardig schrijven, maar toch voelde wat ik had staan nog niet helemaal optimaal. Tijd voor een serieuze aanpak en toen kwam Sanna in beeld. We hadden een goede klik, ze begreep m’n vraagstukken, reageerde snel op mijn berichten en leverde alles volgens afgestemde planning aan. Hou ik van!! Heel waardevol was ook dat ze net dat stapje extra deed en tips gaf waar ik m’n website nog wat kon verbeteren. Deze samenwerking was voor mij op alle vlakken een hele fijne en ik zou Sanna dan ook van harte aanbevelen.’ Judith Doppenberg – HUIZEDOP

 

OVER SANNA

Ik zie veel websites waar ik de kriebels van krijg. Teksten met wollige taal, lange en passieve zinnen of een hoog ‘bla’-gehalte. Gemiste kans! Dat kan vaak veel beter. 


Een salespagina moet verkopen, niet afschrikken. Een  webtekst met structuur en een logische opbouw levert meer zichtbaarheid en dus conversie op. 


Daarom heb ik een schrijftraining geschreven. Speciaal voor jou als zzp’er of kleine ondernemer, zodat jij kneitergoede teksten schrijft die omzet opleveren. 

Schrijfcoach en copywriter

WAT KRIJG JE?

Happy Content is een schriftelijke en praktische training van 6 modules in 43 pagina’s. In de modules leer ik je je ideale klant omschrijven en waarom dat zo belangrijk is, hoe je een goede homepagina, Over mij-pagina en salespagina schrijft, geef ik algemene schrijftips voor ijzersterke teksten en een stukje SEO voor en achter de schermen.

 

Dat je het leuk vindt om te schrijven en zonder moeite lange lappen tekst uit je toetsenbord ratelt, wil nog niet zeggen dat je webteksten kunt schrijven. Het schrijven van converterende salespagina’s bijvoorbeeld vergt andere vaardigheden, andere skills, dan je gewend bent. Het is een kunst om commerciële teksten te schrijven zonder dat je te pushy overkomt.

 

Ik wil je de tijd en energie van het uitzoeken op internet besparen. We gaan direct aan de slag en zullen jouw klanten eens een poepie laten ruiken. 

 

Dus let’s go!

OKE, TO THE POINT

Wil jij:

HAPPY CONTENT IN HET KORT

INVESTERING

Je betaalt slechts €79 ex btw

“‘Ik vind schrijven heerlijk. De teksten ratelen gemakkelijk mijn toetsenbord uit, maar ik miste dat commerciële sausje over mijn webteksten. Dat is nu gelukt. Blij mee!” 

VEELGESTELDE VRAGEN

Voor iedere ondernemer die het leuk vindt om zelf de content voor zijn of haar website te schrijven, maar daar meer over wil leren. Over hoe je een sterke tekst neerzet waarbij de klant naar die bestelknop wordt geblazen. Je wilt met meer zekerheid en in meer flow mind blowing teksten schrijven waarmee je je klant bereikt.  

 

Of je nou al jaren schrijft of onlangs fris en fruitig bij de Kamer van Koophandel bent ingeschreven, het gaat erom dat jij professioneler wilt leren schrijven zodat je meer klanten aantrekt en meer omzet draait. 

Ik leer je niet foutloos schrijven, dus kennis over de spellingregels is een must.

Na betaling krijg je een mail met een link. Die link stuurt je naar het pdf-bestand van de schrijftraining Happy Content. Je kunt het hele bestand downloaden naar jouw computer, zodat je altijd en overal toegang hebt tot de inhoud van deze training. 

Iedere module begint met een stukje theorie, omdat ik het belangrijk vind dat je leert waarom je een bepaalde techniek inzet. Ik geef uitleg, voorbeelden en een handige samenvatting. Voor sommige modules heb ik templates gemaakt. Die nemen jou aan de hand mee tijdens het schrijfproces. Het handige van een template is dat je hem steeds opnieuw weer kunt gebruiken. 

Nu 🙂

Na betaling krijg je een mail die je direct naar Happy Content leidt. Je kan dus direct beginnen, als je wilt. Plan je eigen studiemoment in en ga lekker aan de slag. Je bepaalt zelf de volgorde van de modules, als je maar begint met module 1. 

Omdat ik me kan voorstellen dat je wilt knallen met je teksten en niet wilt wachten tot de module die je nodig hebt. Bepaal je eigen tempo, je eigen volgorde en je eigen tijd. Pak de module erbij die je nodig hebt. Misschien ben je toevallig net bezig met een nieuwe salespagina. Of moet je aan de slag met je Over mij-pagina omdat je in de loop der tijd zo veel mooie, nieuwe dingen hebt geleerd die je favoriete klant moét weten. 

Ja en nee. Er is geen 1-op-1 coaching inbegrepen in de training Happy Content, maar je mag me natuurlijk altijd mailen als je ergens tegenaan loopt. Of boek een Let’s Meet! via de website. Dan plan ik speciaal voor jou 1,5 uur vrij om je te helpen met al je vragen. Tip: spaar je vragen op en we bespreken alles tegelijkertijd. Scheelt je tijd en kosten.