Close
Tekstschrijver Tekst en gebaar

Let's meet!

60 minuten sparren over jouw websiteteksten.


Voor als het schrijven je zelf even niet lukt.


Loop je vast tijdens het schrijven? Ben je al een tijdje aan het rommelen met je teksten en kom je niet lekker uit je woorden? Leveren die halfbakken teksten op jouw website geen klanten op? Heb je het gevoel dat het allemaal wel krachtiger en sterker mag, maar weet je niet hoe? 

 

Boek een Let’s meet met mij. Ik weet het wél 😉 

 

Ik geef je een uur lang praktische handvatten waarmee jij jouw tekst een boost geeft. En de tekstopbouw, want daar begint het vaak mee. We tackelen het probleem van jouw klant en spelen daar met jouw teksten behendig op in. We nemen die geïnteresseerde klant als het ware mee aan de hand naar die felbegeerde bestelknop op jouw website. Ik leg je uit hoe je dat voor elkaar krijgt met sterke teksten

 

Een uur sparren over jouw websiteteksten, die blinde vlek wegwerken en knallen met die teksten.

Ik hoor je denken: wat levert zo’n uur mij dan op? 

Goeie vraag.

Na ons gesprek stuur ik je een cheat sheet. Een handige lijst met punten waar jij op moet letten als je sterke, overtuigende teksten wil schrijven voor jouw klant. 

Hoe pakken we dit aan?

Heel simpel. Stuur mij een mailtje en leg even kort uit waar je tegenaan loopt met jouw teksten. Stuur me de URL van jouw website, dan kan ik alvast even spieken. Ik mail binnen een uur terug voor het maken van een afspraak. 

Schrijftips en inspiratie

Weg met die wollige taal, passieve zinnen, bla-verhalen en onduidelijke teksten.

Jouw investering

Stel al je vragen over jouw websiteteksten voor slechts €69 ex btw.

Dit is inclusief handige samenvatting in pdf-bestand en voorbereiding. 

Wat klanten van Tekst & Gebaar vinden

Ik was al een tijdje bezig met de teksten van mijn website. Jaren geleden heb ik die zelf geschreven, maar de inhoud klopte niet meer. Via een vriendin hoorde ik van Sanna en heb haar toen een mail gestuurd. 

Diezelfde week zagen we elkaar met beeldbellen. Heel leuk. Sanna keek met me mee naar de website en gaf me tips over tekstopbouw, de lay out van de teksten en dacht mee met onderwerpen voor mijn blog. Superfijn! 

Maria de Gauw – Hairdo

Ons bedrijf stuurt al jaren iedere week een nieuwsbrief naar de klanten. Sinds ik bij de afdeling Marcom werk, heb ik het schrijven op me genomen. Mijn taak was om het klikpercentage te verhogen. Daarvoor heb ik Tekst & Gebaar ingeschakeld. Ik heb geleerd dat de tekst in een nieuwsbrief ook een opbouw heeft en moet voldoen aan voorwaarden. Sinds ik die toepas met een handige template, wordt de nieuwsbrief nu stukken beter gelezen. 

Saskia Eikelenboom – medewerker Marketing & Communicatie