Close
Tekstschrijver Tekst en gebaar

Let's meet!

60 minuten sparren over jouw websiteteksten.

 Stel al je vragen over webteksten schrijven en verbeter je schrijfskills.

Schrijf jij zelf je websiteteksten en kom je er niet uit? Of twijfel je over die nieuwsbrief? Loopt je tekst niet lekker en heb je het gevoel dat je er nét naast zit met jouw woorden? En zou je wel eens wat meer handvatten willen over een goede opbouw van teksten? SEO niet op orde en praktische tips nodig waarmee jij jouw SEO optimaliseert?

 

Dan is het fijn om samen met een ervaren tekstschrijver te sparren, zodat jij weer verder kunt met je eigen teksten. 

Let’s meet!

Eerlijke feedback en praktische schrijfhulp een uur lang

Ik kijk graag met je mee. Ik geef je feedback op jouw zelfgeschreven teksten. We kijken of de tekst lekker loopt, of jouw klant er warm van wordt, of je SEO goed in elkaar zit en of er nog taalfouten inzitten. Met mijn feedback kan jij weer vooruit. Ik geef je gerichte tips en met de tools ga jij weer als een raket over je toetsenbord. 

Wat klanten zeggen

Ik was al een tijdje bezig met de teksten van mijn website. Jaren geleden heb ik die zelf geschreven, maar de inhoud klopte niet meer. Via een vriendin hoorde ik van Sanna en heb haar toen een mail gestuurd. 

Diezelfde week zagen we elkaar met beeldbellen. Heel leuk. Sanna keek met me mee naar de website en gaf me tips over tekstopbouw, de lay out van de teksten en dacht mee met onderwerpen voor mijn blog. Superfijn! 

Maria de Gauw – Hairdo

Ons bedrijf stuurt al jaren iedere week een nieuwsbrief naar de klanten. Sinds ik bij de afdeling Marcom werk, heb ik het schrijven op me genomen. Mijn taak was om het klikpercentage te verhogen. Daarvoor heb ik Tekst & Gebaar ingeschakeld. Ik heb geleerd dat de tekst in een nieuwsbrief ook een opbouw heeft en moet voldoen aan voorwaarden. Sinds ik die toepas met een handige template, wordt de nieuwsbrief nu stukken beter gelezen. 

Saskia Eikelenboom – medewerker Marketing & Communicatie