Close

Let's meet!

Leer goede blogs, nieuwsbrieven en andere zakelijke teksten schrijven, zodat je verbinding houdt met je klant.

Wil jij juist in deze tijd van afstand meer connectie en feeling met je klant? Of heb je juist het idee dat je je klanten niet bereikt? Wil je meer werken aan je zichtbaarheid en jezelf in deze tijden beter positioneren in de markt?

 

Het is tijd om betere teksten te leren schrijven. Om precies te weten wat je aan het doen bent, i.p.v. aan te rommelen met woorden, hier en daar een zin te ‘lenen’ en maar hopen dat het goedkomt.

 

Ben jij toe aan structuur in jouw teksten? Wil je wekelijks met meer gemak een interessante blog schrijven? Heb je een nieuwe dienst of product en wil je daarvoor zelf een aantrekkelijke productpagina schrijven? 

Of heb je een andere schrijfvraag?

 

Let’s meet!

Hoe fijn zou het zijn als je even kon sparren met een professioneel copywriter? Dat je terecht kan voor vragen en tips. Over de opbouw van een goede blog en waar een aantrekkelijke nieuwsbrief aan moet voldoen. Over sterke call to actions en hoe je een onweerstaanbare productpagina neerzet. 

Of gewoon om je zelfgeschreven tekst even na te laten kijken, omdat je er onzeker over bent. 

 

Hoe makkelijk zou het voor je zijn als ik je daarbij help. 

Gewoon op afstand, via beeld of telefoon, op jouw moment, wanneer het jou uitkomt. Geen online traject, maar korte en snelle persoonlijke hulp. Anderhalf uur, twee uur, zolang jij nodig hebt om weer verder te kunnen met het schrijven van je eigen teksten. 

 

Wat levert Let's meet! je op?

  • Eerste hulp bij zakelijke teksten schrijven.
  • Snel antwoord op je schrijfvragen.
  • Professionele feedback en tips van een copywriter met jarenlange ervaring.
  • 4 blogonderwerpen en een template voor je productpagina.
  • Meer kennis over contentmarketing.
  • Je schrijft met een betere flow en meer zelfvertrouwen je eigen teksten.
  • Klantenbinding. Heel belangrijk!
  • Groei in je bedrijf.

Jouw investering

€ 89 ex. btw per 1,5 uur schrijfcoaching

Wil jij met meer gemak en plezier je zakelijke teksten leren schrijven? Ben je niet op zoek naar een training of wekenlang traject, maar heb je behoefte aan één of meerdere momenten met mij als schrijfcoach?

 

Boek dan een waardevolle Let’s meet!-sessie boordevol schrijfinspiratie, tekstoplossingen, slimme tips en leerzame feedback. 

 

Jij geeft aan waar je hulp bij nodig hebt en wanneer ik je kan bellen. Dan zullen we die teksten van jou eens laten knallen!