Close
Tekstschrijver Tekst en gebaar

Let's meet!

60 minuten sparren over jouw teksten.

 Stel al je vragen over zakelijke teksten schrijven.

Hallo, schrijvende ondernemer!

Loop je vast met je teksten? Krijg je niet verwoord wat je wilt zeggen? Of twijfel je of je het allemaal goed doet met je teksten? Dan is het fijn om even samen met een tekstschrijver te sparren, zodat je daarna weer lekker verder kan schrijven. Let’s meet!

Ik kijk graag met je mee. Een uur lang geef ik je feedback op jouw zelfgeschreven teksten. Of we lopen een pagina op je site na om te kijken waar het beter kan of anders. Net waar jij behoefte aan hebt. Met mijn feedback kan jij weer vooruit. Ik geef je gerichte tips en met de tools ga jij weer als een raket over je toetsenbord. 

Herken je je hierin?

Je baalt als een stekker omdat het je niet lukt te schrijven vanuit een flow.

Het zou fijn zijn als er even iemand met ervaring met je meekijkt, een professioneel tekstschrijver.

Ik ga je helpen. Ik wil dat jij met meer gemak en plezier je zakelijke teksten schrijft. 

 

Laat jouw authenticiteit zien en claim die expertstatus. Verbeter nu je schrijfskills en schrijf voortaan die content met twee vingers in je neus. 

 

Je bent al op de goede weg, je hebt alleen nog even een duwtje in de juiste richting nodig. 

 

WAT GAAN WE DOEN?

In deze 1-op-1 sessie denk ik 60 minuten met je mee. Ik geef feedback op je huidige teksten en tips and tricks over het schrijven van nieuwe content.

Of het nu gaat over je nieuwsbrief, het gebrek aan onderwerpen daarvan, de opbouw van je salespagina, een sterke webtekst of een interessante blog. Je mag me alles vragen over teksten schrijven. Ik help je graag op weg. 

We spreken elkaar via Zoom en wanneer het jou uitkomt. 

Geen langdurig traject, maar korte en snelle persoonlijke hulp, zodat jij weer verder kan met schrijven. Hup, knallen met die teksten!

Wat levert een 1-op-1 sessie je op?

Foto homepagina

JOUW INVESTERING

€ 60,00

 (ex btw)

WAT KLANTEN ZEGGEN

Ik was al een tijdje bezig met de teksten van mijn website. Jaren geleden heb ik die zelf geschreven, maar de inhoud klopte niet meer. Via een vriendin hoorde ik van Sanna en heb haar toen een mail gestuurd. 

Diezelfde week zagen we elkaar met beeldbellen. Heel leuk. Sanna keek met me mee naar de website en gaf me tips over tekstopbouw, de lay out van de teksten en dacht mee met onderwerpen voor mijn blog. Superfijn! 

Maria de Gauw – Hairdo

Ons bedrijf stuurt al jaren iedere week een nieuwsbrief naar de klanten. Sinds ik bij de afdeling Marcom werk, heb ik het schrijven op me genomen. Mijn taak was om het klikpercentage te verhogen. Daarvoor heb ik Tekst & Gebaar ingeschakeld. Ik heb geleerd dat de tekst in een nieuwsbrief ook een opbouw heeft en moet voldoen aan voorwaarden. Sinds ik die toepas middels een handige template, wordt de nieuwsbrief nu beter gelezen. 

Saskia Eikelenboom – medewerker Marketing & Communicatie