Close
Pen tekstschrijver Sanna

Hi, ik ben Sanna

Het gezicht achter Tekst & Gebaar

Ik schrijf teksten voor blij ei-ondernemers die al een business hebben staan, maar hun verhaal niet goed onder woorden krijgen.

Jouw unieke verhaal omzetten in teksten die bij jou passen én bij jouw klant. Schrijven over wat jou drijft en waarvoor je uit bed komt. Wat jij je klant te bieden hebt. Het verhaal vertellen over hoe jij de wereld een beetje mooier maakt. Jouw professionele plaatje compleet maken met teksten die je klant aanspreken. 

 

Dát is wat ik het allerliefste doe. Met een grote bak thee en knaagvoer on the side ben ik achter mijn laptop helemaal in mijn nopjes.

TEKSTEN VOOR JOUW IDEALE KLANT

Ik schrijf het liefst voor ambitieuze zzp’ers en kleine ondernemers. Ik hou van hun bevlogenheid en enthousiasme. Daarvan krijg ik enorm veel inspiratie en energie. Ik hou van de veelzijdigheid van mijn klanten. Van cateringbedrijf tot coach, van musicalactrice tot hovenier. Iedereen heeft een verhaal en een boodschap, maar niet iedereen kan dat zelf in de juiste woorden gieten. Ik wel. Ik schrijf de woorden waar jij over struikelt.

 

Tijdens het creatieve proces schrijf ik met zorg jouw teksten. Dat betekent foutloos, gestructureerd en goed opgebouwd. Ik wil dat jij je herkent in de woorden alsof jij ze geschreven hebt. Daarnaast schrijf ik vanuit jouw favoriete klant. Wat voelt hij, wat zoekt hij en waarom moet hij bij jou zijn. 

 

Elke opdrachtgever is uniek, dus ook elke tekst. Daarom schrijf ik niet ‘even’ jouw tekst. Ik besteed tijdens het schrijfproces veel liefde en aandacht aan de woorden, de opbouw en de structuur. Het mooiste compliment dat ik na afloop kan krijgen is: ‘Dit is nou precies wat ik wilde zeggen, dit is mijn verhaal!’

 

GESPECIALISEERD IN

… teksten voor jouw website. Jouw business staat als een huis, alleen je website is verouderd. Je begrijpt wat goede teksten met jouw portemonnee doen. Je merkt dat het nu stil ligt. Geen leads, geen klanten, dus blijkbaar gaat er iets mis in hoe jij de boodschap overbrengt. 

 

Je bent bereid om samen met mij die teksten eens af flink te stoffen en te upgraden. Nieuwe teksten die passen bij jouw business. En klanten, want daar draait het om: jouw verhaal vertellen aan je doelgroep. 

 

 

Ik schrijf teksten waar jouw klanten warm van worden. Daar ben ik goed in, met woorden mensen over de streep halen om tot actie te komen. Ik begrijp het probleem van jouw klant. Alsof ik in hun hoofd kan kijken en kan zien waar zij naar op zoek zijn. Namelijk naar jou. 

Overtuig je waarde met sterke teksten. Vertel jouw verhaal in heldere teksten. Alsof ze door jou geschreven zijn. 

SCHOLING

Als tekstschrijver hou ik mezelf scherp door regelmatig nieuwe technieken en vaardigheden te leren. Zo volgde ik een cursus ‘Zakelijk Schrijven’, de schrijfcursus ‘Tekst’, de schrijfopleiding ‘Textpert Traject’ en een traject bij een ondernemerscoach ’In 90 dagen een bloeiende praktijk’. Ik schrijf me regelmatig in voor webinars en challenges op het gebied van marketing, sales en schrijven. Daarnaast volg ik op regelmatige basis verplichte bijscholingen voor mijn beroep als tolk Nederlandse Gebarentaal.

TEKST & GEBAAR

Tekst & Gebaar bestaat officieel sinds 2012 en is ontstaan uit mijn twee beroepen: tekstschrijver en tolk Nederlandse Gebarentaal. In 2005 studeerde ik af aan de Hogeschool van Utrecht en besloot na mijn diplomering mijn baan als bemiddelaar bij een tolkenbureau op te zeggen en als zzp’er verder te gaan. 

 

In 2012 stapte ik de Kamer van Koophandel binnen (dat was toen nog zo) en legde mijn bedrijfsnaam Tekst & Gebaar en het beroep tekstschrijver vast. Ik claimde een aantal URL’s, bouwde zelf een website en het feest kon beginnen. Het is fijn om de twee beroepen tot op de dag van vandaag te kunnen combineren. 

Keertje overleggen?

Heb jij nieuwe teksten nodig voor je website en kom je er zelf niet uit? Ik help je graag. Plan via onderstaande button een gesprek met een bakje koffie.