Close

Over mij en over jou

Ik schrijf teksten voor blij ei-ondernemers die al een business hebben staan, maar hulp nodig hebben met het verwoorden van hun verhaal.

Tekst & Gebaar vertaalt jouw verhaal in een heldere, pakkende tekst. Een tekst die past bij jou én jouw ideale klant. Dat doe ik door goed te luisteren, me te verdiepen in de behoefte van je klant en jouw aanbod. Ik schrijf mooie, begrijpelijke zinnen waardoor jouw boodschap helder overkomt.

Iedereen heeft leren schrijven, maar niet iedereen weet hoe je met copywriting je business in the picture zet. Het kost je uren -en veel spieken bij je concurrent- om een converterende tekst te schrijven. En een bak frustratie. Want je hebt geen idee hoe je een sterke tekst logisch opbouwt die ook nog eens aanspreekt en de lezer in actie zet.

 

Waarom laat je het niet over aan een tekstschrijver? Scheelt je tijd en gedoe. Bovendien levert het je nieuwe klanten op. Duur? Nee hoor, al voor €395 ex btw schrijf ik een losse salespagina voor je. Voor €750 euro ex btw heb je een basis aan frisse, nieuwe webteksten. 

Tekst & Gebaar schrijft de woorden waar jij over struikelt

Jouw unieke verhaal omzetten in teksten die bij jou passen én bij jouw klant. Schrijven over wat jou drijft en waarvoor je uit bed komt. Wat jij je klant te bieden hebt. Het verhaal vertellen over hoe jij de wereld een beetje mooier maakt. Kortom: jouw professionele plaatje compleet maken met teksten die je klant aanspreken.

 

Dát is wat ik het allerliefste doe. Met een kop thee, wat knaagvoer en kantoortijger Pip op de hoek van mijn bureau, ben ik achter mijn laptop helemaal in mijn nopjes.

 

Ooit begon ik als ZZP-tolk gebarentaal met een zelf in elkaar geflanste website. Geen idee van de opbouw, de juiste woorden, prikkelende tekst en een sterk verhaal. Gevolg: nul bezoekers, laat staan opdrachten. Ik snap dus jouw frustratie. Je wilt jezelf presenteren op een spetterende website, maar teksten schrijven is niet je ding. 

 

De mijne wel. Ik schrijf de woorden die jij zoekt. 

Hoe ik dat doe?

Het liefst in zo helder mogelijke taal. Geen bla-verhalen of wollig taalgebruik. Standaard geneuzel als ‘Wij leveren kwaliteit en zijn klantgericht’ vermijd ik liever. Dat lijkt me namelijk wel logisch. Hoe meer to the point de tekst is, hoe beter de lezer jouw boodschap begrijpt. Dus hoe sneller jij gedaan krijgt wat je wil.

 

 

Ik schrijf het liefst voor ambitieuze zzp’ers en kleine ondernemers. Ik hou van hun bevlogenheid en enthousiasme. Daarvan krijg ik enorm veel inspiratie en energie. Van cateringbedrijf tot coach, van musicalactrice tot hovenier. Iedereen heeft een verhaal en een boodschap.

 

Elke opdrachtgever is uniek, dus ook elke tekst. Daarom schrijf ik niet ‘even’ jouw tekst. Ik besteed tijdens het schrijfproces veel liefde en aandacht aan de woorden, de opbouw en de structuur. Het mooiste compliment dat ik na afloop kan krijgen is: ‘Dit is nou precies wat ik wilde zeggen, dit is mijn verhaal!’

 

Ik ben keigoed (al zeg ik het zelf) in schrijven van...

… teksten voor jouw website. Ik schrijf teksten waar jouw klanten warm van worden. Ze over de streep halen om in actie te komen. Ik begrijp het probleem van jouw klant. Alsof ik in hun hoofd kan kijken en kan zien waar zij naar op zoek zijn. In mijn tekst verwerk ik naadloos jouw oplossing, zodat de lezer meteen weet wat hij of zij krijgt. 

Stuud

Er valt altijd wel iets te leren, is mijn mening. Om mijn schrijfkennis up-to-date te houden en jou zo goed mogelijk te helpen met het verwoorden van jouw verhaal, volg ik regelmatig webinars, cursussen en spar ik met collega-tekstschrijvers.


Ik volgde een cursus Informatief Schrijven aan de Hogeschool van Utrecht, cursus Teksten Corrigeren bij schrijfster Chinouk Thijssen, de 1-op-1 training Bad Ass Content bij Lotte v.d. Broek, de schrijfopleiding Textpert Traject bij Bureau Rachel &Co, een 90 dagentraject bij ondernemerscoach Veronique Prins en recent de cursus Kick-ass corrigeren bij Mirjam Hoekstra.


Daarnaast volg ik op regelmatige basis verplichte bijscholingen voor mijn beroep als tolk Nederlandse Gebarentaal.


Thuis zit ik graag in mijn vrije uurtjes met mijn neus in de boeken. Het liefst toffe boeken over de neuropsychologie achter marketing en copywriting. Heb je tips? 

Tekst & Gebaar in het kort

Tekst & Gebaar bestaat officieel sinds 2012. In 2005 studeerde ik af als tolk Nederlandse Gebarentaal aan de Hogeschool van Utrecht. Op 15 april 2012 stapte ik het kantoor van de plaatselijke KvK binnen (dat was toen nog zo) en schreef me naast tolk ook in als tekstschrijver en veranderde ik mijn bedrijfsnaam.  

 

Vanaf die dag was Tekst & Gebaar een feit. Ik bouwde zelf een website en het feest kon beginnen. Het is fijn om de twee beroepen tot op de dag van vandaag te kunnen uitoefenen. De combinatie van het tolken tussen twee talen en de creatieve vrijheid van het teksten schrijven vind ik heel tof. 

Keertje overleggen?

Heb jij nieuwe teksten nodig voor je website en kom je er zelf niet uit? Ik help je graag. Plan via onderstaande button een gesprek met een bakje koffie. 

Toffe opdrachtgevers

Deze klanten gingen je voor.

Wil jij jouw websiteteksten laten schrijven?

Heeft jouw website nieuwe teksten nodig? Heb je zelf geen verstand van SEO-teksten of gewoon geen tijd om aan je teksten te rommelen? Vul dan het formulier in en ik neem snel contact met je op.