Close
Hulp bij zelf schrijven of copywriting

HI, IK BEN SANNA

Jouw unieke verhaal omzetten in teksten die bij jou passen én bij jouw klant. Schrijven over wat jou drijft en waarvoor je uit bed komt. Wat jij je klant te bieden hebt. Het verhaal vertellen over hoe jij de wereld een beetje mooier maakt. Jouw professionele plaatje compleet maken met teksten die je klant aanspreken. 

 

Dát is wat ik het allerliefste doe. Met een grote bak thee en knaagvoer on the side ben ik achter mijn laptop helemaal in mijn nopjes.

TEKSTEN VOOR JOUW IDEALE KLANT

Ik schrijf het liefst voor ambitieuze zzp’ers en kleine ondernemers. Ik hou van hun bevlogenheid en enthousiasme. Daarvan krijg ik enorm veel inspiratie en energie. Ik hou van de veelzijdigheid van mijn klanten. Van cateringbedrijf tot coach, van musicalactrice tot hovenier. Iedereen heeft een verhaal en een boodschap, maar niet iedereen kan dat zelf in de juiste woorden gieten. Ik wel. Ik schrijf de woorden waar jij over struikelt.

 

Tijdens het creatieve proces schrijf ik met zorg jouw teksten. Dat betekent foutloos, gestructureerd en goed opgebouwd. Ik wil dat jij je herkent in de woorden alsof jij ze geschreven hebt. Daarnaast schrijf ik vanuit jouw favoriete klant. Wat voelt hij, wat zoekt hij en waarom moet hij bij jou zijn. 

 

Elke opdrachtgever is uniek, dus ook elke tekst. Daarom schrijf ik niet ‘even’ jouw tekst. Ik besteed tijdens het schrijfproces veel liefde en aandacht aan de woorden, de opbouw en de structuur. Het mooiste compliment dat ik na afloop kan krijgen is: ‘Dit is nou precies wat ik wilde zeggen, dit is mijn verhaal!’

 

GESPECIALISEERD IN...

…teksten voor jouw website. Mogen jouw huidige teksten wel eens worden afgestoft? Leveren je websiteteksten geen klanten meer op? Krijg je een nieuwe website binnenkort en heb je daar nieuwe teksten bij nodig?

Ik schrijf teksten waar jouw klanten warm van worden. Daar ben ik goed in, met woorden mensen over de streep halen om tot actie te komen. Ik snap waar jouw klant een probleem mee heeft. Ik kijk in hun hoofd en weet waar ze naar op zoek zijn. Naar jou. Daarom schrijf ik teksten die resoneren bij jouw doelgroep. 

OPLEIDING, CURSUSSEN, WEBINARS, TRAININGEN

Als tekstschrijver hou ik mezelf scherp door regelmatig nieuwe technieken en vaardigheden te leren. Zo volgde ik een cursus ‘Zakelijk Schrijven’, de schrijfcursus ‘Tekst’, de schrijfopleiding ‘Textpert Traject’ en een traject bij een ondernemerscoach ’In 90 dagen een bloeiende praktijk’. Ik schrijf me regelmatig in voor webinars en challenges op het gebied van marketing, sales en schrijven. Daarnaast volg ik op regelmatige basis verplichte bijscholingen voor mijn beroep als tolk Nederlandse Gebarentaal.

TEKST & GEBAAR

Tekst & Gebaar bestaat officieel sinds 2012, maar ik ben al sinds 2005 zelfstandig ondernemer. Het is ontstaan uit mijn twee beroepen: tekstschrijver en tolk Nederlandse Gebarentaal.


Als meisje van 14 ging ik naar de bioscoopfilm Children of a lesser God. Tijdens het kijken van de film raakte ik zo in de ban van de gebaren van dove actrice Marlee Matlin, dat ik kort daarna besloot een paar cursussen Nederlandse Gebarentaal te volgen.


Na wat andere bezigheden studeerde ik in 2005 als tolk Nederlandse Gebarentaal af aan de Hogeschool van Utrecht. Sindsdien rij ik het halve land door voor de meest uiteenlopende tolkopdrachten. Daarnaast werk ik sinds 2012 als tekstschrijver.


Communicatie is verbinden en het mooie aan beide beroepen is dat ik twee werelden met elkaar verbind. Met mijn schrijfwerk de wereld van de klant met zijn of haar ideale klant en als tolk de wereld van de dove of slechthorende en de horende(n). 


De combinatie van het sec doorgeven van een vertaling en mijn creatieve input tijdens het schrijven, vind ik superleuk.

POSITIVITEIT EN AARDIG ZIJN VOOR ELKAAR

Van de Zuid-Hollandse klei naar het Veluwse bos. Opgegroeid in Schoonhoven, de Zilverstad en via omzwervingen en vele avonturen in 1999 neergefladderd in Harderwijk. Hier blijf ik. Hier is het fijn. Ik woon op 2 minuten van het grote water, 5 minuten van het prachtige bos en 7 minuten van het uitgestrekte zand. Kroegje, vrienden, natuur, rust en bitterballen op het terras. En dat allemaal in dit geinige stadje. Wat wil een mensch nog meer?

 

Wanneer ik aan het einde van de dag mijn laptop dichtklap *plok ga ik het liefst een frisse neus halen. Even uitwaaien bij het Veluwemeer om de hoek of een rondje door de stad. Of op een vrije dag naar het bos voor een stevige wandeling. Mijn hoofd leegmaken van onrustige rommel, zodat er ruimte komt voor jouw verhaal.

 

Ik ben een kat uit de boom-kijker, nuchter, een pietje precies en ik hou niet van harde, onverwachte geluiden als vuurwerk en knetterende brommertjes. Met ‘lekker hip’ kamperen, kartonnen rietjes en houten lepels (ugh!) maak je mij ook niet blij. Wel met een leuk boutiquehotelletje, de zomer, een goeie mop, leuke, kleine vogeltjes met luide keeltjes en ontspannen avondjes old time zwetsen met vrienden of samen met de liefste een goeie film kijken. 

 

Terschelling is mijn tweede thuis. Op dat eiland kom ik tot rust. Daar komt de innerlijke bird nerd in mij los en kan ik me eindeloos verwonderen over mooie vogels, de weidse natuur en de prachtige Waddenzee vanaf de dijk. Verder hecht ik veel waar aan positiviteit en aardig zijn voor elkaar. Deze waardes vind ik heel belangrijk. 

 

Heb ik je interesse gewekt? Kan ik iets voor je schrijven of heb je een vraag? Neem gerust contact met me op en dan bespreken we wat ik voor je kan doen. 

Je vindt me op FacebookLinkedIn en Instagram

Zie ik je daar?