Close

redactionele artikelen laten schrijven

Er gaat niks boven een fysiek tijdschrift of magazine. De geur van het papier gevuld met prachtige verhalen over ondernemers en organisaties die écht iets te vertellen hebben. 

 

Je hebt een vakblad, magazine of tijdschrift waar je trots op bent. Daarvoor heb je verhalen nodig die tot de verbeelding spreken. Jouw verhaal in de juiste woorden geschreven. Gericht op jouw doelgroep en alsof je het zelf hebt geschreven. 

 

Ik schrijf die verhalen voor je. Van begin tot eind. Ik luister naar je verhaal, gebruik jouw woorden en citaten in de tekst en lever ze voor het einde van de deadline aan je op. 

 

Artikelen voor magazine, vakblad of tijdschrift

Ondernemers en organisaties hebben voor verschillende doelen een artikel nodig. Je bent uitgenodigd om een artikel aan te leveren in het plaatselijke ondernemersmagazine. Of je maakt in opdracht voor een klant content voor een vakblad en bent op zoek naar een tekstschrijver die boeiende (ervarings)verhalen schrijft.

 

In plaats van kostbare tijd kwijt te zijn aan het schrijven, besluit je een professionele tekstschrijver in te schakelen voor levendige teksten. Bij mij ben je aan het juiste adres.

 

Ik schrijf jouw artikel op basis van goede en heldere afspraken. Dat begint al bij de offerte. Hierin staat een bedrag waarin alles gedekt is. Onze communicatie, de briefing, het afnemen van het (telefonische) interview, het schrijfwerk en een feedbackronde. Vóór het verstrijken van de deadline heb jij de definitieve versie in huis. Op tijd en binnen het budget. Dus geen verrassingen

 

Waarom Tekst & Gebaar?

Mijn werkwijze

Van eerste mailtje tot splinternieuwe teksten. En dat in twee weken.

1.

Kennismaken

Hallo! Je zoekt een tekstschrijver voor jouw artikel. Tof. Gaan we iets moois van maken. Ik hoor graag wat het doel is van de tekst, wie je doelgroep is, de lengte, het budget en de deadline. Op basis van deze input maak ik een transparante offerte. 

2.

Offerte

Plok. Na een paar dagen drop ik de offerte in je inbox. Hierop vind je de totaalprijs, voor the whole shabang. Van begin tot oplevering van de teksten. Zo weten we allebei waar we aan toe zijn.

3.

En tikken maar!

Ik neem contact op met de contactpersoon. We maken een afspraak voor het (telefonisch of live) interview. Door de juiste vragen te stellen weet ik zeker dat het verhaal feitelijk klopt en de lezer geboeid verder leest. Daarna ga ik aan de slag met de tekst. Je ontvangt ruim voor de deadline de eerste versie van het artikel.

4.

Feedback

Neem de tijd. Vul aan waar nodig of geef feedback op dingen die je liever anders ziet. Schroom niet om mij te voorzien van de nodige informatie. Liever iets meer werk, dan later informatie missen in je artikel.

5.

Eindredactie

Ik verwerk je feedback en kijk de tekst nog een keer grondig na. Pas als alles klopt, de tekst foutloos is en ik zeker weet dat de tekst aansluit op jouw doelgroep, stuur ik je de definitieve versie. 

6.

Factuur

Bam! Als alles vlot loopt, heb jij binnen twee weken je artikel binnen. Volgens afspraak stuur ik de factuur. Bel me gerust voor een nieuwe klus!

Schrijf ik binnenkort jouw artikel?

Schrijven. Als freelance tekstschrijver woorden vinden voor datgene wat jij wil vertellen. Jouw unieke verhaal omzetten in teksten die bij jou passen én bij de klant. Teksten over wat jou drijft, waarvoor je uit bed komt en wat je te bieden hebt. Het verhaal schrijven over hoe jij de wereld een beetje mooier maakt. 

 

Dát is wat ik het liefste doe. Met een grote bak thee en knaagvoer on the side ben ik achter mijn laptop helemaal in mijn nopjes. 

"Geschreven in mijn taal"

Sanna heeft mij oa geholpen met het schrijven van een brochure. Haar werkwijze is prettig. De voorbereiding is helder en ze haalt precies eruit wat goed is en dan ook nog in de taal die ik spreek en aansluit bij mijn doelgroep. Met de hulp van Sanna was het binnen no-time geregeld. Dankjewel.'
Shyanne Nagtegaal - LevensGroei

Artikel laten schrijven?

Heb jij interesse in mij als tekstschrijver voor jouw (online) artikel? Of heb je vragen over de mogelijkheden en de kosten? Laat een bericht achter in het formulier en ik neem snel contact met je op.