Close

redactionele artikelen laten schrijven

Er gaat niks boven een fysiek tijdschrift of magazine. De geur van het papier gevuld met prachtige verhalen over ondernemers en organisaties die écht iets te vertellen hebben. 

 

Je hebt een vakblad, magazine of tijdschrift waar je trots op bent. Daarvoor heb je verhalen nodig die tot de verbeelding spreken. Jouw verhaal in de juiste woorden geschreven. 


Ik schrijf die verhalen voor je. Samen met jou, een redacteur of een grafisch vormgever schrijf ik (ervarings)verhalen voor de lezers van jouw blad.

Artikelen voor magazine, vakblad of tijdschrift

Ondernemers en organisaties hebben voor verschillende doelen een artikel nodig. Je bent uitgenodigd om een artikel aan te leveren in het plaatselijke ondernemersmagazine. Of je maakt in opdracht voor een klant content voor een vakblad en bent op zoek naar een tekstschrijver die boeiende (ervarings)verhalen schrijft.

 

In plaats van kostbare tijd kwijt te zijn aan het schrijven, besluit je een professionele tekstschrijver in te schakelen voor levendige teksten. Good for you!

 

Ik schrijf jouw artikel op basis van goede en heldere afspraken. Dat begint al bij de offerte. Hierin staat een bedrag waarin alles gedekt is. Onze communicatie, de briefing, het afnemen van het (telefonische) interview, het schrijfwerk en een feedbackronde. Vóór het verstrijken van de deadline heb jij de definitieve versie in huis. Op tijd en binnen het budget.

 

Dus geen verrassingen, maar wel een puik stukkie tekst. 

Waarom Tekst & Gebaar?

Schrijven is blijven zitten tot het er staat

Kees van Kooten

Mijn werkwijze

Van eerste mailtje tot splinternieuwe teksten. En dat in twee weken.

Een bedrijf runnen en je ambitie nastreven is een ding, maar dat in aantrekkelijke en overtuigende teksten schrijven is een tweede.

 

Ik ben een professioneel tekstschrijver die jouw unieke verhaal in een tekst giet die tot de verbeelding spreekt. Daarvoor heb ik input nodig. In een interview vraag ik je het hemd van het lijf. En bereid je maar voor: ik vraag door.

 

Daarna ben ik even een tijdje van de radar. Dan zit ik achter mijn bureau in de binnenstad van Harderwijk. Bezig met het schrijven van een mooie, sprankelende tekst in jouw woorden en voor jouw lezers. Een tekst die de doelgroep aanspreekt en die aanzet om in actie te komen.

 

Ik stuur je per mail een Word document met de vraag kritisch te kijken naar de inhoud. Fact checken, noemen we dat. Het moet wel kloppen uiteraard. Jouw feedback verwerk ik in een revisieronde en stuur je het definitieve versie van de tekst weer in een Word document en per mail.

 

Tevreden? Yes! Dan ben ik het ook. 

Schrijf ik binnenkort jouw artikel?

Schrijven. Als freelance tekstschrijver woorden vinden voor datgene wat jij wil vertellen. Jouw unieke verhaal omzetten in teksten die bij jou passen én bij de klant. Teksten over wat jou drijft, waarvoor je uit bed komt en wat je te bieden hebt. Het verhaal schrijven over hoe jij de wereld een beetje mooier maakt. 

 

Dát is wat ik het liefste doe. Met een grote bak thee en knaagvoer on the side ben ik achter mijn laptop helemaal in mijn nopjes. 

"Geschreven in mijn taal"

'Sanna heeft mij oa geholpen met het schrijven van een brochure. Haar werkwijze is prettig. De voorbereiding is helder en ze haalt precies eruit wat goed is en dan ook nog in de taal die ik spreek en aansluit bij mijn doelgroep. Met de hulp van Sanna was het binnen no-time geregeld. Dankjewel.'
Shyanne Nagtegaal - LevensGroei

Artikel laten schrijven?

Heb jij interesse in mij als tekstschrijver voor jouw (online) artikel? Of heb je vragen over de mogelijkheden en de kosten? Laat een bericht achter in het formulier en ik neem snel contact met je op.