Close
Hulp bij zelf schrijven of copywriting

Leer zelf betere teksten schrijven

Met behulp van een schrijfcoach schrijf jij strategische teksten die bij jou passen en jouw ideale klant bereiken

Herken je dit?

 • Je bedrijf loopt al jaren, maar je teksten zijn verouderd. Jouw website is toe aan een update. Je wilt de teksten graag zelf onder beheer houden, maar het zou fijn zijn als er een professional met je meekijkt en je voorziet van tips en feedback.
 • Collega-ondernemers hebben hun teksten prima voor elkaar. Het is wel duidelijk dat zij daarmee een streepje voor hebben. Jij wil ook overtuigende teksten leren schrijven, zodat je ten alle tijden zelf je teksten kunt aanpassen en herschrijven.
 • Jouw verhaal is glashelder, maar je vindt het lastig om de juiste woorden te vinden. Iedere keer als je een tekst moet schrijven, raak je in de stress. Waarover moet je schrijven, hoe moet je schrijven, volgens welke methode? Kortom: gedoe.
 • Je wilt beter scoren bij zoekmachines als Google. Met je teksten rommel je maar wat aan en je wilt leren hoe je jouw klant bereikt.
 • Schrijven kost je veel te veel te veel tijd. Je ploetert uren op die verkooppagina. En met die blog blijf je halverwege steken, geen inspiratie meer. Irritant en doodvermoeiend. Je raakt onzeker over je schrijfkwaliteiten. Schrijven moet leuk zijn, niet zo'n struggle!
 • Je wilt overtuigende teksten leren schrijven die de bezoeker van je website overhalen jouw product of dienst te kopen.

Zonder goede tekst bereik je niet je ideale klant en loop je omzet mis. Zo simpel is het. 

Jouw verhaal en aanbod blijven niet hangen, je offerte valt niet op en op de salespagina blijft het stil. Een tekst met spelfouten wekt geen vertrouwen en wanneer jouw boodschap niet helder is, haakt de lezer af. Gemiste kans om jouw product of dienst te verkopen. Zonde!

 

Hoe zou het voor je zijn als je met gemak je teksten schrijft? In een handomdraai heb jij die nieuwsbrief de deur uit en schrijf je een strategische verkooptekst.

 

Weg met die onzekerheid! Je website staat als een huis. Vol trots laat jij de wereld weten wat je te bieden hebt. 

 

Je website is gevuld met teksten die bij je passen en die de klant overhalen tot het kopen van jouw product of dienst. 

 

Met vertrouwen schrijf jij zelf jouw teksten. Je weet wat je verkoopt, je kent je ideale klant en je bent zeker van de teksten die je schrijft.

 

Je houdt tijd over voor dingen waar je goed in bent, namelijk een bedrijf runnen. Je maakt je geen zorgen meer over je schrijfkwaliteiten en je weet op een efficiënte manier met je overgebleven tijd om te gaan. 

 

The wonderful thing about writing is that there is always a blank page waiting. The terrifying thing about writing is that there is always a blank page waiting.

J.K. Rowling

Met deze 1-op-1 schrijfcoaching leer jij met rust, plezier en zelfvertrouwen strategische teksten en overtuigende call-to-actions schrijven. 

 

Je leert jezelf, je bedrijf en je ideale klant kennen, waardoor je moeiteloos jouw eigen teksten schrijft in heldere, krachtige woorden.

 

Je bereikt jouw ideale klant door naadloos in te haken op het verlangen waardoor je resultaten verbeteren. 

Het resultaat

 • Jouw website is up-to-date en gevuld met teksten die bij jou passen, die de klant bereiken en overhalen tot het kopen van jouw product of dienst.
 • Je schrijft met plezier, gemak en zelfvertrouwen jouw eigen teksten. Je draait er je hand niet meer voor om.
 • Je kruipt in de huid van jouw ideale klant en weet als geen ander deze te raken met jouw woorden.
 • Time is money. Je schrijft sneller en betere teksten, waardoor je tijd overhoudt voor andere belangrijke zaken.

Jouw investering

€ 495 excl. btw

Iedereen kan stragesche teksten leren schrijven. Jij ook. Je moet alleen even weten hoe. 

Ben jij er klaar mee om uren aan een tekst te zitten ploeteren? Wil jij meer kennis over hoe je sterkte teksten schrijft waarmee je klanten binnenhaalt? 

 

Investeer dan nu in dit traject. Je zult zien dat het schrijven je gemakkelijker afgaat en je tijd overhoudt voor je business.

 

Na de uitgebreide intake van een uur, krijg jij 4 keer 1-op-1 coachingsessies van een uur vol feedback, tips en oefeningen. We doen dit op een efficiënte manier, namelijk op afstand via Skype of FaceTime. Betalen in twee termijnen is mogelijk.

 • 4 keer om de week een 1-op-1 coachgesprek van 60 minuten. Indien gewenst iedere week.
 • Je bepaalt zelf je tijd en tempo.
 • Uitgebreide feedback van een professioneel tekstschrijver.
 • Elke losse sessie na het traject €120 ex. btw.
 • Begin vandaag nog!

Veelgestelde vragen

Voor wie is deze schrijfcoaching geschikt?

Deze coaching is voor jou als ondernemer die worstelt met teksten. Je hebt al een business en een website, maar je merkt dat schrijven niet jouw ding is. Het kost je uren, soms dagen om een fatsoenlijke blog te schrijven en je hebt geen idee hoe je een overtuigende homepagina, Over mij-pagina of salespagina schrijft. Dat wil ik je dolgraag leren. 

 

Ik weet niet of ik kan schrijven, kan ik dat leren?

Iedereen kan goede, strategische teksten leren schrijven, daarvan ben ik overtuigd. Je moet alleen even weten welke technieken je daarvoor moet inzetten. De truc is te schrijven vanuit jezelf en je te verplaatsen in jouw ideale klant. Daar zijn foefjes voor en die kan iedereen leren. 

 

Wat is het verschil tussen een schrijftraining en een schrijfcoach?

Een schrijftraining of cursus is voor een bepaalde tijd. Je leert hoe je betere teksten schrijft, maar het is na de training aan jou om de wijde wereld in te trekken met je nieuw verworven schrijfkennis. 

Bij coaching houdt een schrijfcoach een oogje in het zeil en blijft hij bereikbaar voor feedback en schrijfhulp. Een schrijfcoach kijkt met een frisse blik naar je teksten en voorziet je van waardevolle feedback, nuttige tips en slimme schrijftrucs. Zo vang je twee vliegen in één klap.

 

Kan ik na het traject een beroep op je blijven doen?

Natuurlijk! Ik kan me voorstellen dat je je teksten door een ervaren schrijfcoach wilt blijven nakijken. Geen probleem, leuk! Je betaalt dan €120 per sessie van een uur.