Close
Hulp bij zelf schrijven of copywriting

Het TekstTraject

In vier weken je eigen content schrijven. Verbeter je schrijfkwaliteiten en laat je bedrijf groeien!

Herken je dit?

Je bedrijf loopt al jaren, je hebt een glashelder verhaal, maar die teksten… Je vindt het lastig om de juiste woorden te vinden en je weet niet waar je moet beginnen. Je schrijft, herschrijft en je raakt in de stress. Vlekken in je nek en dikke frustraties. Daar waar collega-ondernemers hun teksten prima voor elkaar (lijken te) hebben, merk jij dat je maar wat aanrommelt en de boot mist. Je bent niet zichtbaar bent bij jouw klanten. 

 

Gedoe. Je raakt onzeker over je schrijfkwaliteiten en schuift die dagelijkse taak voor je uit. Schrijven moet leuk zijn en niet zo’n struggle!

Niet je ding. 

 

Denk je! Want…

 

Hulp bij schrijfcoaching en copywriting

Wat zou het fijn zijn als je leert om zelf betere teksten te schrijven. Je wilt zelf de regie en beheer over je content houden, met je eigen tone of voice en je eigen schrijfstijl. Maar wat is die schrijfstijl dan en hoe zorg je ervoor dat je zichtbaar wordt? Welke woorden zorgen voor leads en hoe schrijf je aantrekkelijke webteksten? 

 

Schrijven is niet altijd makkelijk, I get that. Zéker wanneer het niet je beroep is en je niet weet hoe je goede teksten schrijft. Maar ik ben ervan overtuigd dat iedereen kan leren schrijven. In ieder geval volgens een bepaalde structuur en vanuit je eigen schrijfstijl. 

 

En ik begrijp ook dat je dit graag wilt leren, want wanneer jij je schrijfskills verbetert, zul je met meer gemak en flow schrijven en gemakkelijker je ideale klant bereiken. Echt waar. 

Het resultaat van het TekstTraject

 • Je weet je te onderscheiden en kent je klant door en door.
 • Je hebt een eigen schrijfstijl ontwikkelt, waardoor je met gemak je verkoopteksten, missie en verhaal overbrengt bij jouw ideale klant.
 • Je hebt geleerd welke woorden je kunt inzetten om overtuigende teksten. te schrijven.
 • Met rust, plezier en zelfvertrouwen schrijf jij strategische teksten en overtuigende call tot actions. Jouw website staat als een huis en voor die nieuwsbrief draai je je hand niet meer om.
 • Hallo inspiratie, dag onzekerheid!

The wonderful thing about writing is that there is always a blank page waiting.
The terrifying thing about writing is that there is always a blank page waiting.

J.K. Rowling

Met de 1-op-1 coaching van het TekstTraject leer jij de juiste woorden vinden voor jouw succesverhaal. 

 

Je leert jezelf, je bedrijf én je ideale klant kennen, waardoor je moeiteloos je eigen teksten schrijft in heldere, krachtige woorden.

 

Hoe? Door jouw wensen en behoeftes te bespreken en te oefenen. Ik geef je praktische feedback, concrete oefeningen en handige templates.

Jouw investering

€ 575 excl. btw

 Ben jij er klaar mee om uren aan een tekst te zitten ploeteren? Wil jij meer kennis over hoe je sterkte teksten schrijft waarmee je klanten binnenhaalt? 

 

Investeer dan nu in het TekstTraject. Je zult zien dat het schrijven je gemakkelijker afgaat en je tijd overhoudt voor je core business. 

 

Iedereen kan zakelijke teksten leren schrijven. Jij ook. Je moet alleen even weten hoe.

 

Na de uitgebreide intake van een uur, krijg jij 4 keer 1-op-1 een coachcall van een uur vol persoonlijke feedback, tips en oefeningen. 

 

Betalen in twee termijnen is mogelijk.

Wat krijg je

 • 4 keer een 1-op-1 persoonlijk coachgesprek van 60 minuten.
 • Tijdens elk gesprek kijk ik een tekst met je na. Jij geeft aan bij welke tekst je de meeste hulp nodig hebt.
 • Gerichte feedback, tips en oefeningen op jouw wensen en behoeften.
 • Handige schrijftemplates.
 • Bepaal zelf wanneer je begint en hoeveel tijd je tussen de sessies nodig hebt.
 • Begin vandaag nog!

Veelgestelde vragen

Voor wie is deze schrijfcoaching geschikt?

Dit TekstTraject is voor jou als ondernemer die worstelt met het schrijven van zakelijke teksten. Schrijven is niet je ding, maar wel een dagelijkse noodzaak. Een nieuwsbrief, offerte, mail of verkooppagina op je website kosten je veel onnodige uren. Laat staan een fatsoenlijke blog. Je wilt dolgraag leren om met meer gemak en zelfvertrouwen teksten te schrijven.

 

Kun je teksten leren schrijven, ook al zit het écht niet in je vingers?

Iedereen kan goede, strategische teksten leren schrijven, daarvan ben ik overtuigd. Je moet alleen even weten welke technieken je daarvoor moet inzetten en dan veel oefenen. De truc is te schrijven vanuit jezelf en je te verplaatsen in jouw ideale klant. Daar zijn foefjes voor en ik kan je daarbij helpen. 

 

Wat doet een schrijfcoach?

Een schrijfcoach leert je betere teksten schrijven. Ik heb bijna 10 jaar ervaring in het schrijven van zakelijke teksten, dus ik weet wat werkt en niet werkt. Een schrijfcoach houdt na de hulp en feedback een oogje in het zeil en blijft bereikbaar voor schrijfhulp. 

 

Kan ik na het traject een beroep op je blijven doen?

Natuurlijk! Ik kan me voorstellen dat je je teksten door een ervaren schrijfcoach wilt blijven nakijken. Geen probleem, leuk! Je betaalt dan €120 per sessie van een uur.