Tekst & Gebaar schrijft de woorden
waar jij over struikelt

Je bent een kei in jouw vak, maar teksten schrijven is niet jouw ding. Laat mij je helpen jouw verhaal op papier te zetten.

De lezer zit op jouw verhaal te wachten, maar heeft niet veel tijd. Overzicht en structuur zijn in zakelijke teksten daarom essentieel. Ik kruip in jouw huid en schrijf teksten voor jouw website, brochure, persbericht, folder of blog. Ik schrijf soepele zinnen met de juiste tone of voice en met een flinke dosis overtuigingskracht. Kort en bondig.

Of is je tekst zo goed als klaar, maar wil je dat er nog even met een frisse blik naar gekeken wordt? Ik redigeer en corrigeer op tactvolle wijze jouw tekstwerk.

Om jouw verhaal geloofwaardig en gericht op actie te schrijven, heb ik informatie nodig. Ik ga je veel vragen stellen tijdens een Skype- of telefoongesprek. Die informatie verwerk ik uiteindelijk in de tekst. Ik vraag aan je wie je bent, wat je te bieden hebt, wie en wat  je wilt bereiken en welke tone of voice jij wilt terugzien.

Mail of bel me voor een offerte. Het kan zijn dat ik druk aan het schrijven of tolken ben, maar ik beantwoord je vraag nog dezelfde dag.

De opdracht is pas definitief wanneer jij de offerte bevestigt. Daarna ga ik met de opdracht aan de slag. Vóór het verstrijken van de deadline heb je de uitgewerkte tekst in huis.

Menu