Close

TEKSTEN LATEN NAKIJKEN


Wil jij foutloze teksten? Ik kijk ze voor je na.

Na uren ploeteren op je teksten wil je ze foutloos online zetten. Het zou toch balen zijn als achteraf nog een joekel van een spelfout in je tekst zit. Of een zin die eigenlijk heel moeizaam loopt. 

 

Dat kun je voorkomen door je teksten door een redacteur na te kijkenIk redigeer en corrigeer jouw teksten. Ik vind jouw blinde vlek en zorg dat je je teksten foutloos terugkrijgt. Na mijn controle weet je zeker dat het goed zit met je teksten. 

'Zo fijn, die extra paar ogen!'

Je schrijft graag zelf en je kent de spellingsregels van de Nederlandse taal. Toch twijfel je of je teksten wel sterk genoeg zijn, of er geen inconsequenties inzitten en hoe zat het ook alweer met die interpunctieregels? 

 

Soms schrijf je een woord op gevoel of zoek je het op op Google, voor de zekerheid. Ai sjit, blijkt het ‘kopiëren’ te zijn en niet ‘copiëren’. Zijn de taalregels alweer veranderd (ja, die veranderen continu). Bummer! Je hebt het artikel al ingeleverd en je teksten staan online. Dat is balen.

Ik check jouw teksten op:

Hoe kan ik je helpen?

Twijfel jij of je tekst sterk opgebouwd is en foutloos geschreven? Of wil je die blinde vlek voorkomen en de tekst door een tekstschrijver laten nakijken? Foutloze teksten en weten wat dit kost?

 

Neem gerust contact met me op, dan bespreken we het gewoon en maak ik een offerte voor je.