Close

TEKSTEN REDIGEREN

Je schrijft zelf je teksten, maar je hebt iemand nodig voor de puntjes op de i. Na uren ploeteren op die teksten wil je zeker weten dat ze foutloos de deur uit kunnen. Dan schakel je een tekstschrijver in die jouw teksten foutloos, helder en lekker leesbaar maakt.

 

Ik redigeer en corrigeer op tactvolle wijze jouw teksten. Van geprint boek tot webteksten, e-book en nieuwsbrieven. Na mijn controle weet je zeker dat het goed zit. 

Schrijft webteksten

'Zo fijn, die extra paar ogen'

Je schrijft graag zelf en je kent de spellingsregels van de Nederlandse taal. Toch twijfel je of je teksten wel sterk genoeg zijn, of er geen inconsequenties inzitten en hoe zat het ook alweer met die interpunctieregels? 

 

Soms schrijf je een woord op gevoel of zoek je het op op Google, voor de zekerheid. Ai sjit, blijkt het ‘kopiëren’ te zijn en niet ‘copiëren’. Zijn de taalregels alweer veranderd (ja, die veranderen continu). Bummer! Je hebt het artikel al ingeleverd en je teksten staan online. Dat is balen.

 

Zonde!

Dat hád je kunnen voorkomen. Laat bij twijfel een tekstschrijver je teksten nakijken. Als tekstschrijver ken ik de regels van de Nederlandse taal en weet ik hoe je sterke teksten schrijft en opbouwt. Ik redigeer en corrigeer tegelijkertijd. Ik maak daarin geen onderscheid. 

 

 

 

Wanneer je mij vraagt om je teksten na te kijken, dan check ik de tekst op:

Wat kan ik voor je doen?

Twijfel jij of je tekst sterk opgebouwd is en foutloos geschreven? Of wil je die blinde vlek voorkomen en de tekst door een tekstschrijver laten nakijken? Weten wat dit kost?


Neem gerust contact met me op, dan bespreken we het gewoon en maak ik eventueel een offerte voor je.