Close

Teksten laten nakijken

Na uren ploeteren op je teksten wil je ze foutloos online zetten. Het zou toch balen zijn als achteraf nog een joekel van een spelfout in je tekst zit. Of een zin die eigenlijk heel moeizaam loopt. 

 

Voorkom spel- en grammaticale fouten in je zelfgeschreven tekst. Laat ze nakijken door een tekstschrijver. 

Tekst & Gebaar kijkt jouw tekst na

Je vingers rollen over het toetsenbord. Die tekst komt er lekker uit en eigenlijk ben je wel tevreden. Toch twijfel je of het grammaticaal en tekstueel allemaal wel klopt.  

 

Je hebt een artikel al ingeleverd en de teksten staan al online als je een fout ontdekt. Ai sjit, blijkt het ‘kopiëren’ te zijn en niet ‘copiëren’. Zijn de taalregels weer veranderd (ja, die veranderen continu). Bummer! Teksten kunnen klanten aantrekken of afstoten. Zou toch zonde zijn als ze onverrichter zaken van je website verdwijnen door een dikke spelfout. 

 

Het blijven jouw teksten

Ik kijk teksten na in een Word-bestand. Alle wijzigingen hou ik bij, zodat jij precies weet wat ik aangepast heb. Leer je er ook meteen iets van. Ik rommel niet aan de inhoud. Het is jouw tekst. Wel kijk ik naast grammatica en spelling de teksten ook na op leesbaarheid, flow en de tekstopbouw. 

Ik check onder andere:

Jouw zelfgeschreven teksten foutloos online

Toffe woorden

'Mijn woorden in een
mooi jasje tekst'

'Als je zelf niet taalgevoelig bent, is het heerlijk dat iemand dat overneemt. Sanna schreef de teksten voor mijn nieuwe website. Ze levert kwaliteit waarbij ze rekening houdt met de boodschap die iemand wil vertellen. Heel prettig vond ik de snelle reacties op onze vragen betreffende de tekst.'
Hélène Thomassen - PITT Culemborg

'Korte teksten pakkend maken'

'Ik heb een kaartende gemaakt. Sanna heeft de teksten geredigeerd. Daarnaast helpt zij mij om korte teksten pakkend te maken, zodat alles lekker vlot leest. Ik ben heel erg blij met onze samenwerking.'

Lisette Durinck - Maekbaar creatieve coaching

In 6 stappen naar foutloze teksten

1.

Kennismaken

Hallo! Je zoekt een nakijker voor je teksten. Ik vind jouw mail in mijn mailbox en reageer daar direct op. Ik stel wat vragen over het doel van de tekst, de doelgroep, de deadline en eventuele bijzonderheden. Nadat ik de opdracht helder heb, maak ik een scherpe offerte. 

2.

Offerte

Plok. Een dag later fladdert de offerte met uitgebreide beschrijving van mijn werkzaamheden jouw inbox in. In de offerte vind je de totaalprijs en de afgesproken deadline. Zo weet je precies waar je aantoe bent. Denk er er rustig over na. Maar hoe sneller ik het weet, hoe sneller ik kan beginnen.

3.

Ik redigeer jouw teksten

Na akkoord van de offerte stuur jij me de teksten in Word. Ik hou alle wijzigingen bij, zodat jij ziet wat ik aangepast heb. Indien nodig schrijf ik in de kantlijn een suggestie. 

4.

Feedback

Binnen een paar dagen heb je de teksten weer retour. Geef gerust aan of je nog dingen gewijzigd wilt hebben. Dan pas ik dat aan. 

5.

Laatste dingetjes

Tot slot stuur ik je de definitieve teksten toe. Deze zet jij of je webdesigner in de admin van je website. Zodra ze op je website verwerkt zijn, ontvang ik graag een link waar ik nog één keer kritisch naar de teksten kan kijken. Ik check of alles op de juiste plaats staat en of er geen foutjes ingeslopen zijn. 

6.

Factuur

Bam! Binnen een week (afhankelijk van de grootte van de opdracht) na ons eerste contact staan jouw zelfgeschreven websiteteksten foutloos online. Volgens afspraak volgt dan de factuur. Bel me gerust voor een nieuwe klus.

Hoe kan ik je helpen?

Twijfel jij of je tekst sterk opgebouwd is en foutloos geschreven? Of wil je die blinde vlek voorkomen en de tekst door een tekstschrijver laten nakijken? Foutloze teksten en weten wat dit kost? Neem gerust contact met me op, dan bespreken we het gewoon. 

Toffe opdrachtgevers

Tekstschrijver achter laptop

Over Sanna

Schrijven. Als freelance tekstschrijver woorden vinden voor datgene wat jij wil vertellen. Jouw unieke verhaal omzetten in teksten die bij jou passen én bij de klant. Teksten over wat jou drijft, waarvoor je uit bed komt en wat je te bieden hebt. Het verhaal schrijven over hoe jij de wereld een beetje mooier maakt. Dát is wat ik het liefste doe. Met een grote bak thee en knaagvoer on the side ben ik achter mijn laptop helemaal in mijn nopjes. 

Tekst & Gebaar:

Jouw teksten laten redigeren?

Zijn je teksten klaar, maar twijfel je of er geen foutje is ingeslopen? Laat je teksten dan voor de zekerheid even nakijken. Stuur me gerust een berichtje via het formulier en ik neem snel contact met je op.