Close

(Web) teksten laten nakijken

Wil jij een foutloze tekst? Ik redigeer jouw zelfgeschreven teksten.

Zo dan. Goed bezig! Je hebt lekker zitten knallen achter die computer. Je schrijft zelf je teksten en het gaat als een tierelier. Eindelijk heb je dat e-book af, die blog geschreven en je productpagina afgestoft en herschreven. Schrijven is voor jou geen probleem, maar je twijfelt of je alle tikfouten hebt hersteld. En of de tekst jouw doelgroep wel aanspreekt. Hoe zit het eigenlijk met die leesbaarheid van de tekst?

 

Het zou toch zonde zijn als je je eigen teksten tig keer leest en tóch over die tikfout heen leest. Of dat je twijfelt over die eeuwige d’s en t’s. Soms zie je het gewoon niet. 

Tekst & Gebaar kijkt met zorg jouw teksten na

Laat die tikfouten maar aan mij over. Ik herstel ze graag voor je. Met mijn jarenlange ervaring als tekstschrijver ken ik de taalregels en weet ik hoe je een suffe tekst levendig maakt. Hoe je lange, passieve zinnen omzet in lekker leesbare zinnen. Ik zet de puntjes op jouw i. 

 

Redigeren is niet alleen tikfouten herstellen, maar ook controleren op inconsistenties, op juist gebruik van interpuncties, de opmaak, zinsopbouw en weghalen van ingewikkelde zinsconstructies. Ik haal de scherpe randjes van jouw tekst en zorg ervoor dat jouw klant een prettig leesbare tekst voor zijn neus krijgt. 

 

Heb jij een blog geschreven, een nieuwsbrief, nieuwe websiteteksten of een foldertekst? En wil je er zeker van zijn dat jouw tekst foutloos online kan of naar de drukker? Neem dan contact met me op voor een gratis offerte. 

 

Wil je meer weten over het laten nakijken van je zelfgeschreven teksten? Kijk dan op mijn pagina Teksten laten redigeren.

Ik luister naar jouw woorden en
vertaal die naar tekst voor jouw doelgroep

Tekst & Gebaar schrijft en redigeert teksten voor kleine ondernemers en zpp’ers die de zaak al op de rit hebben, maar nieuwe teksten nodig hebben. Mijn focus ligt op het schrijven van websiteteksten, folders, e-books, blogs en nieuwsbrieven. Teksten nakijken is voor mij een feestje. 


Fouten in de tekst springen meteen in mijn blauwe ogen. Moeizame zinnen maak ik met liefde actief en prettig leesbaar. Holle, nietszeggende woorden verbeter ik in sprekende woorden. 

Mijn motto is: doe niet te moeilijk en schrijf gewoon zoals het is. 

Waarom Tekst & Gebaar?

1

Een bak ervaring van heb ik jou daar

Sinds 2012 schrijf en redigeer ik teksten voor zpp’ers en kleine ondernemers. Van huisschilder en VA tot musicalactrice en woningstichting. Inmiddels heb ik veel verschillende klanten mogen helpen aan nieuwe en afgestofte teksten. Ben jij de volgende? 

2

Snelle levering

 

Ik werk voor één opdrachtgever tegelijk. Volle focus voor jouw teksten dus. Ik vind het belangrijk dat jij tevreden bent over het resultaat. Vóór het verstrijken van de deadline heb jij je teksten in huis. Ik hoor vaak terug van klanten dat ze dat als prettig ervaren. Duidelijke communicatie is the key. Zo weet iedereen waar hij aan toe is. 

3

Fixed price


Geen gedoe. Vooraf bespreken we de opdracht, maak ik een offerte voor de hele mikmak en factureer ik dat bedrag. Mits het niet uit de hand loopt, maar dan hebben wij allang contact gehad. Zo weten we allebei waar we aan toe zijn. 

Kijk ik binnenkort jouw teksten na?

Neem jij geen risico en laat je je teksten graag nakijken door een professioneel tekstschrijver? Of heb je een vraag over jouw zelfgeschreven teksten? Over de opbouw, de structuur en de juiste woorden? Ik kijk graag met je mee. 

Toffe opdrachtgevers