Close

(Web) teksten laten nakijken

Wil jij een foutloze tekst? Ik redigeer jouw zelfgeschreven teksten.

Zo zeg! Je hebt lekker zitten knallen achter die computer. Je schrijft zelf je teksten en het gaat als een tierelier. Eindelijk heb je dat e-book af, die blog geschreven en je productpagina afgestoft en herschreven. Schrijven is voor jou geen probleem, maar je twijfelt of je alle tikfouten hebt hersteld. En of de tekst jouw doelgroep wel aanspreekt. Hoe zit het eigenlijk met die leesbaarheid van de tekst?

Tekst & Gebaar kijkt met zorg jouw teksten na

Ik herstel graag jouw tikfouten. Met mijn jarenlange ervaring als tekstschrijver ken ik de taalregels en weet ik hoe je een suffe tekst levendig maakt. Hoe je lange, passieve zinnen omzet in lekkere, actieve zinnen. Ik zet de puntjes op jouw i. 


En voor een blinde vlek hoef je je echt niet te schamen. Het overkomt bijna iedereen wel een keer. Soms zie je de schrijffout gewoon niet en lees je er tig keer overheen. Of je vergist je nog altijd in die d en t.


Redigeren is niet alleen tikfouten herstellen, maar ook controleren op inconsistenties, op juist gebruik van interpuncties, de opmaak, zinsopbouw en weghalen van ingewikkelde zinsconstructies. Ik haal de scherpe randjes van jouw tekst en zorg ervoor dat jouw klant een prettig leesbare tekst voor zijn neus krijgt. 


Heb jij een blog geschreven, een nieuwsbrief, nieuwe websiteteksten of een foldertekst? En wil je er zeker van zijn dat jouw tekst foutloos online kan of naar de drukker? Neem dan contact met me op voor een gratis offerte. 


Wil je meer weten over het laten nakijken van je zelfgeschreven teksten? Kijk dan op mijn pagina Teksten laten redigeren.

Ik luister naar jouw woorden en
vertaal die naar tekst voor jouw doelgroep

Tekst & Gebaar schrijft en redigeert teksten voor kleine ondernemers en zpp’ers die de zaak al op de rit hebben, maar nieuwe teksten nodig hebben. Mijn focus ligt op het schrijven van websiteteksten, folders, e-books, blogs en nieuwsbrieven. Teksten nakijken is voor mij een feestje. 


Fouten in de tekst springen meteen in mijn blauwe ogen. Moeizame zinnen maak ik met liefde actief en prettig leesbaar. Holle, nietszeggende woorden verbeter ik in sprekende woorden. 

Mijn motto is: doe niet te moeilijk en schrijf gewoon zoals het is. 

Waarom Tekst & Gebaar?

1

Een bak ervaring van heb ik jou daar

Sinds 2012 schrijf en redigeer ik teksten voor zpp’ers en kleine ondernemers. Van huisschilder en VA tot musicalactrice en woningstichting. Inmiddels heb ik veel verschillende klanten mogen helpen aan nieuwe en afgestofte teksten. Ben jij de volgende? 

2

Snelle levering

 

Ik werk voor één opdrachtgever tegelijk. Volle focus voor jouw teksten dus. Ik vind het belangrijk dat jij tevreden bent over het resultaat. Vóór het verstrijken van de deadline heb jij je teksten in huis. Ik hoor vaak terug van klanten dat ze dat als prettig ervaren. Duidelijke communicatie is the key. Zo weet iedereen waar hij aan toe is. 

3

Eerlijke prijs

 

Er wordt wat afgeconcurreerd in de schrijvelarij. Ik doe daar niet aan mee. Bij mij betaal je gewoon wat de tekst waard is. Niks meer en niks minder. Bovendien moet je dit zien als investering. Een sterke, professionele tekst loont zichzelf terug. 

Kan ik jouw teksten nakijken?

Neem jij geen risico en laat je je teksten graag nakijken door een professioneel tekstschrijver? Of heb je een vraag over jouw zelfgeschreven teksten? Over de opbouw, de structuur en de juiste woorden? Ik kijk graag met je mee. 

Toffe opdrachtgevers