Close

Tekst & Gebaar schrijft de woorden waar jij over struikelt

Ik schrijf begrijpelijke teksten voor jouw website.

Tekstschrijver Tekst en gebaar

Yesss, je wil nieuwe teksten op je website!

De kogel is door de kerk, je hebt nieuwe teksten nodig voor je website. Of misschien mogen je huidige teksten wel eens afgestoft worden.

Je hebt je verhaal helder in je hoofd, maar schrijven is niet je sterkste punt.

 

Hoe zorg je er nou voor dat jouw teksten gelezen worden en wat schrijf je wel en wat niet? Waarom wordt je site niet gevonden door Google? En overtuigende teksten schrijven, hoe werkt dat eigenlijk? Het kost allemaal veel te veel tijd en energie. 

 

Wil jij je websiteteksten laten schrijven,
zodat je wél gevonden wordt?

Je kent ze wel, van die stoffige teksten die kant nog wal raken. Teksten waarvan je denkt: wat staat er nou eigenlijk?


Dat soort teksten wil jij niet op je website. Je wil teksten die aanspreken bij jouw doelgroep. Die prettig leesbaar zijn en een heldere inhoud hebben. Vertrouwen wekken en je potentiële klant over de streep trekken om met jou in zee te gaan.


Laat ze eens schrijven door een ervaren tekstschrijver. Jij bespaart tijd en je kunt doen wat je écht leuk vindt. Bovendien weet je nu zeker dat jouw teksten kloppen en dat de klant door jouw heldere verhaal duidelijk weet wie jij bent en wat jij hem of haar te bieden hebt.

Pen tekstschrijver Sanna

En die ervaren tekstschrijver, dat ben ik!

Bij mij moet je zijn voor overtuigende websiteteksten geschreven in jouw woorden. Als tekstschrijver hoor, begrijp en vertaal ik jouw dienst of product naar de juiste woorden. Alsof de teksten door jou geschreven zijn.

 

Allereerst wil ik graag weten waar jouw klant naar op zoek is. Daar gaat het om. De klant denkt alleen maar: ‘What’s in it for me?’, dus schrijf ik teksten die jouw klanten aanspreken. Het gaat om hen, niet om jou. 

 

Ik hou van een helder verhaal. Geen wollige zinnen of onduidelijk bla-verhaal. Toegankelijke teksten die voor iedereen begrijpelijk zijn. Ik wil dat jouw klant denkt: ‘Ja, hier moet ik zijn!’. 

Liever zelf schrijven?
Geen punt, ik zet hem graag op jouw i!

Hou je liever zelf de regie over je teksten? Dat begrijp ik. Ik redigeer nauwkeurig en met een kritische blik jouw teksten, zodat jij ze met een gerust hart online kunt zetten. 

Teksten nakijken is mijn vak en ik doe het met liefde. 

Hou je liever zelf de regie over je teksten? Dat begrijp ik. Ik redigeer nauwkeurig en met kritische blik jouw teksten, zodat jij ze met een gerust hart online kunt zetten. 

Teksten nakijken is mijn vak en ik doe het met liefde. 

Aan de slag!

In een gesprek via de telefoon of online bespreken we wat jij nodig hebt. Om een goede tekst te schrijven die aansluit op jouw bedrijf, stel ik je een paar concrete vragen. 

 

Ik wil namelijk precies weten wat jouw ideale klant zoekt, zodat jouw teksten daar naadloos op aansluiten. Zo vergroot je je zichtbaarheid en word je beter gevonden door die klant.

 

 

Daarna begin ik met schrijven. Dat proces duurt even, want een ’tekstje’ schud ik niet zomaar uit mijn mouw. Maar vóór het verstrijken van de deadline, heb jij de teksten in huis. Eventueel doen we nog een feedbackronde en hup, je teksten kunnen online!

Sanna | tekstschrijver-copywriter

Wat leveren mijn teksten jou op?

En wat kost dat dan?

Je hebt al basis van drie pagina’s voor €750 ex btw. Daarvoor krijg je:

Het gezicht achter Tekst & Gebaar

Hi, ik ben Sanna en ik schrijf de woorden waar jij over struikelt. De woorden voor datgene wat jij wil vertellen. Jouw unieke verhaal omzetten in teksten die bij jou passen én bij jouw klant. Over wat jou drijft, waarvoor je uit bed komt en wat je te bieden hebt. 

 

Het verhaal schrijven over hoe jij de wereld een beetje mooier maakt. Geen bla-verhalen of wollige taal, maar gewoon zoals het is. Heldere taal en lekker leesbare teksten. 

 

Dát is wat ik het liefste doe. Met een grote bak thee en knaagvoer on the side ben ik achter mijn laptop helemaal in mijn nopjes. En wie ben jij?