Close

HCT-Advies - Bewindvoering & budgetbeheer

"Sanna heeft ons fantastisch geholpen met het opbouwen van onze website qua teksten en advies. Ze communiceert op een hele heldere, duidelijke manier en geeft ook bruikbare adviezen buiten de opdracht om. Super gedaan en heel erg bedankt."

Lisette Durinck - Maekbaar creatieve coaching

"Ik heb een kaartendeck gemaakt. Sanna heeft de teksten geredigeerd. Daarnaast helpt zij mij om korte teksten pakkend te maken zodat alles lekker vlot leest. Ik ben heel erg blij met onze samenwerking. Sanna is snel, denkt met mij mee en geeft als ik daar naar vraag hele fijne tips en adviezen. Ze is erg goed en kundig in wat ze doet. Ik beveel haar heel graag aan!"

Tom Uittenbogert - 1.2.Communicate

"Sanna is een heel fijne persoon met wie ik goed kan samenwerken. Ze is een geduldig persoon en weet hoe ze in mij als dove ZZP'er kan verplaatsen. Dit vind ik erg prettig. Echt een aanrader!"

Shyanne Nagtegaal - LevensGroei

"Sanna denkt echt met je mee over teksten die bij jou passen. Ze heeft mij o.a. geholpen met het schrijven van een brochure. Haar werkwijze is prettig. De voorbereiding is helder en ze haalt er precies uit wat goed is. En dan ook nog in de taal die ik spreek en aansluit bij mijn doelgroep. Ik liep echt al tijden vast in het schrijven van mijn brochure. Met de hulp van Sanna was het binnen no-time geregeld. Dankjewel ❤️"

Nancy Heidema - Go for fit

"Sanna schrijft wat jij vraagt! Ze heeft voor mijn afslankstudio hele goede en pakkende teksten gemaakt voor social media en advertenties."

Helene Thomassen - PITT Culemborg

"Als je zelf niet taalgevoelig bent, is het heerlijk als iemand je teksten op zich neemt. Sanna doet dit zeker. Op een heldere manier levert ze kwaliteit waarbij ze rekening houdt met de boodschap die ik wilde vertellen. Het leuke is dat ze met haar creativiteit teksten schrijft die ik zelf nooit had kunnen bedenken. Heel prettig vond ik de snelle reacties op onze vragen."

Nurlaila Karim - musicalactrice & NLP-coach

"Ik heb het gevoel alsof Sanna mij compleet begrijpt. Ze maakt mijn warrige blogteksten overzichtelijk en fijn om te lezen. We schakelen heel snel. Ze vertaalt en ordent mijn teksten alsof ik ze zelf zo heb geschreven. Ik ben erg blij met onze samenwerking en ik hoop op nog veel meer!"